Det gode liv på den Hvite Kyst

23 februar 2017 Skrevet av 
Ranger denne artikkelen
(0 Stemmer)

Costa Blanca er ikke bare vakre strender, som ligger som perler nedover kysten. Her våkner du også til flotte fjellpartier som noen dager i Januar var dekket av snø. Mandelblomstringen overtok snøens plass i Februar  og er en fryd for øyet.

Strendene kan på varme dager være fulle av solhungrige turister, noe som kan gi oss en følelse av klaustrofobi. Det fremskaffer tanker som "her kan det umulig være plass til meg". Men vi må ikke glemme at det som er fint, må vi finne oss, å dele med andre. Det er også stier der du kan vandre ganske alene til lyden av bølgene. Sett deg ned ,putt bena i krystallklart vann og nytt matpakken. Kanskje får du selskap av et ekorn som koser seg med frokosten i et pinjetre bak deg. 

Har du lyst på en kopp kaffe. er det aldri langt til nærmeste bar. En "cortado", "americano" eller "cappucino" kan du unne deg til en fjerdedel av prisen hjemme. I tillegg er spansk kaffe utrolig god!

Costa Blanca er full av kontraster. Kanskje det er årsaken til at så mange returnerer hit og at trivselen er så utbredt. Det er kort vei fra høyt støynivå til den stillheten vi ofte søker hjemme i Norge. 

"Ut på tur, aldri sur!" Det ordtaket kjenner vi nordboere og disse ordene kan vi ta oss med til Spania. Hvem kan vel være sur når du går på stier ut mot havet, bestiger fjellpartier med vanskeligere stier enn opp Besseggen. Kanskje nyter du bare en morgentur langs stranden. Alt er mulig. Costa Blanca venter på deg. Men det er DU som må ta initiativet!

 

¡BIENVENIDOS!

 

Anne-Stina Mangen

 

 

5894 Sist redigert torsdag, 23 februar 2017 19:18
Mer i denne kategorien
Merete Ihlen

Vårt “team” består av profesjonelle aktører; advokater, skatte-konsulenter, arkitekter, oversettere og erfarne personer innen rådgivning og forretningsadministrasjon i Spania.

Nettside spaniakonsulentene.no